Rezervacije

Rezervacije sprejemamo po telefonski številki 051 400 500.


Zaključene družbe

V sklopu Origano Lounge Bar ponujamo tudi večnamenski prostor za zaključene skupine, ki sprejme do 60 oseb (sede) oz. do 100 oseb (stoje). Z veseljem prisluhnemo željam strank, ki so lahko še tako nenavadne. Po potrebi zagotovimo vso potrebno tehnično opremo (avdio, video, projektor…) za poslovna srečanja, predstavitve, predavanja ali izobraževanja. Nudimo prigrizke ob kavi ali čaju, poslovna kosila in kosila a la carte, motivacijske kulinarične delavnice (teambuilding), praznovanja za najmlajše v sodelovanju z animacijsko ekipo ter gala kosila ali večerje za posebne priložnosti.

Za ljubitelje dobre hrane in vin pripravljamo tematske večere s priznanimi vinarji, kuharji ter drugimi gastronomskimi strokovnjaki.
Načrtujemo tudi odprtje vinske kleti, ki jo bo mogoče najeti za manjše zaključene skupine. Poleg obsežnega izbora domačih in tujih vin, bodo gostje lahko naročili tudi hrano in se po želji prepustili degustacijam vin pod vodstvom priznanih sommelierjev.

Zavedamo se, da je zadovoljstvo gostov najpomembnejše, zato neprestano stremimo k izboljševanju ponudbe in jo nadgrajujemo s kreativnimi rešitvami.
V želji, da se čim bolj približamo zahtevam gostov, z veseljem prisluhnemo njihovim pripombam in predlogom. Vabimo vas, da nam sporočite česa si še želite in pripravili vam bomo ekskluzivno ponudbo, ki bo pisana na vašo kožo.

Origano Lounge Bar, Cesta na Vrhovce 4 (bivša gostilna Jamnik), telefon 051 400 500. Lounge bar in bistro je odprt od ponedeljka do četrtka od 10. do 22. ure , ob petkih od 10. do 24. ure in v soboto od 11. do 18. ure. V nedeljo si nabiramo moči.
Dobrodošli v Origano Lounge Bar!
Ekipa Origano

Pošljite povpraševanje

Rezervacije sprejemamo po telefonski številki 051 400 500 ali preko elektronske pošte info@origano.si.