PREDNOVOLETNE ZABAVE ZA SKUPINE

 

106 

 

Pred vrati je VESELI DECEMBER, ko marsikatero podjetje v naglici išče primeren gostinski lokal za prednovoletno druženje z zaposlenimi. Morda ga boste našli prav v našem lokalu. restavracija Origano premorevečji večnamenski prostor za do 50 oseb ter manjšega do 12 oseb. Večjega se ga po želji naročnika prilagodi bodisi za predst

avitve, sestanke ali zgolj družabna srecanja. Postavitev miz je fleksibilna in primerna tako za sedeče kot stoječe/sedeče dogodke. Po želji lahko ta prostor fizično ločimo z drsnimi vrati in s tem dosežemo maksimalno zasebnost in diskretnost prostora. Na voljo tudi novi zimski vrt za do 12 oseb.

 


Nasprotno, pa lahko ta prostor povežemo z barom in lounge kotičkom, kar omogoča prijetno druženje v sproščenem ambientu (cca 150 m2 skupne površine). Lokal je opremljen z vrhunsko avdio opremo Bose in omogoča ločeno uravnavanje zvočnikov v posameznih prostorih. Na voljo sta tudi dva TV sprejemnika v ločenih prostorih ter video oprema po dogovoru. 

Za zaključene družbe pripravljamo prednovoletne pakete a la carte, v skladu z željami stranke. Z veseljem ustrežemo posebnim željam. Ponujamo tudi širok izbor vrhunskih domačih in tujih vin ter ostalih izbranih alkoholnih in brezalkoholnih pijač.

Za vec informacij in rezervacije pokličite na 040 695 785 – Aleš Jenko

Vabimo vas, da obišcete našo novo spletno stran www.origano.si, kjer boste izvedeli še več o ponudbi in se lahko naročili na prejemanje aktualnih novic iz Origana.

Origano Lounge bar, Cesta na Vrhovce 4 (bivša gostilna Jamnik), telefon 051 400 500.

Origano je odprt od ponedeljka do petka od 10. do 22. ure, in v soboto od 12. do 18. ure. Za skupine možen dogovor. V nedeljo si nabiramo moči.

 

Dobrodošli v Origano Lounge Bar!