O nas


Origano ni le priljubljena začimba, temveč tudi restavracija in pizzerija v nekdanji gostilni Jamnik na Vrhovcih. Pripravimo vam okusna dnevna kosila in malice, popoldan in zvečer pa jedi po naročilu.

Pizze so naša posebnost, pripravljene po originalnem receptu, ki so nam ga prijazno odstopili italijanski “maestri” picopeki iz Perugie (Universita dei Sapori). Testo vsaj 24 ur “počiva” preden ga uporabimo za pripravo pic. To je eden od najpomembnejših faktorjev za odlično pizzo. Med prvimi smo vam ponudili tudi črno pizzo. Črna pizza je tako ena od naših paradnih konjev – pizz! Testo je namreč vsebuje aktivno oglje, ki je lahko prebavljivo in zato tudi primerno za vse tiste, ki imajo težave s prebavo.

Sicer pa restavracija Origano nudi večnamenski prostor za organizacijo različnih dogodkov (predavanja, delavnice, zabave za zaključene skupine…), vključno z velikim vrtom, ki je med gosti priljubljen v poletnih mesecih. V tem prostoru lahko pogostimo do 50 oseb oz. 100 oseb stoječe (buffet ponudba). Poleg večjega prostora imamo tudi manjši zimski vrt, kjer lahko pogostimo do 12 oseb. Poleg vrhunskega Bose ozvočenja vam lahko zagotovimo tudi LCD projektor ter ostalo avdio in video opremo.

Za vas po želji organiziramo kulinarične delavnice, motivacijska srečanja ter zabave. Naš zaščitni znak so tudi Večerje v temi, ki jih izvajamo že vrsto let in so postale sinonim za izjemno izkušnjo. Hrano in spajajoča vina doživite na prav poseben način – s pomočjo vonjav, okusov in otipov – a nikoli z vidom. Primerne so tako za posameznike, pare kot tudi za zaključene skupine. Izvedli smo jih tudi v okviru motivacijskih dogodkov za podjetja in rojstnodnevnih zabav. Večerja v temi je tudi odlična ideja za darilo v obliki darilnega bona.

 

Dobrodošli v restavracijo Origano!

 

 

Kontakt

+386 51 400 500 ali info@origano.si

Splošni podatki o podjetju

SVET OKUSOV d.o.o.
Cesta na Vrhovce 4, 1000 LJUBLJANA
Telefonska številka: +386 51 400 500

Matična številka: 8252769000
Davčna številka: SI73354481
Transakcijski naslov: IBAN SI56 0310 0100 3397 782 (SKB d.d.)

Delovni čas:

ponedeljek – petek od 10:00 do 22:00
sobota od 12:00 do 18:00 (za skupine po dogovoru)
nedelja – prazniki: zaprto

Kje nas najdete?